Folytassuk akkor tovább a sorozatot, amelyben megmutatjuk, mi mindenre alkalmas a báb.

Akik jártak Salzburgban, minden bizonnyal látták a bábszínház épületét. Illetve nem is csak egy általános báb-, hanem kifejezetten marionettszínházról van szó.

Ahogyana  fenti képen is látszik, természetesen műsoron van Mozart: a zeneszerző operáiból egyórás, leginkább a turistákat célzó esztrád mellett olyan komplett produkciókat is látni a repertoáron, mint az alábbi Varázsfuvola:

A Mozart-klasszikus a Budapest Bábszínház repertoárján is szerepel, és mi is marionett technikával játsszuk. Legközelebb november végén látható a produkció a Játszó-téren.

És persze nem hagyhatják ki A muzsika hangját sem abban a városban, ahol a film helyszíneihez kapcsolódó túra még mindig komoly népszerűségnek örvend. Érdekes módon a salzburgiak épp erről a húzóprodukcióról nem készítettek trailert, így egy turné promófilmjét tudjuk csak linkelni:

Az utóbbi évek legnagyobb dobása - a médiát tekintve mindenképp - a Salzburgban idén márciusban bemutatott A nibelungok gyűrűje, a Ring-tetralógia első része, amelyben az élő- és a bábszínház összekapcsolódik.